Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Уторак, 14. Септембар 2021.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Повратак

ОБАВЕШТЕЊЕ
ОБАВЕШТЕЊЕ

Општина Пећинци обавештава грађане да је рок за подношење пријава за учешће на Јавном позиву за грађане за суфинансирање мера енергетске ефикасности на породичним кућама и стамбеним зградама продужен до 20. септембра.

Општина Пећинци још једном позива грађане да искористе прилику да уз субвенције, за које су средства обезбедили Министарство рударства и енергетике и Општина Пећинци, побољшају енергетску ефикасност објеката у којима живе и на тај начин смање трошкове грејања у предстојећем зимском периоду.

Циљ спровођења мера енергетске санације је унапређење енергетске ефикасности и повећано коришћење обновљивих извора енергије у домаћинствима на територији општине Пећинци, а грађани могу конкурисати за средства за набавку и уградњу материјала за термичку изолацију спољних зидова и кровова, набавку и уградњу прозора и спољних врата са пратећим грађевинским радовима, и за набавку и инсталацију котлова/пећи на природни гас или биомасу.

Поступак за подношење пријава је једноставан, тако да је сву потребну документацију могуће прикупити до истека рока за пријављивање, а за све додатне информације и обавештења подносилац пријаве се може обратити на контакт телефон 022/400-748, као и на електронску адресу sekretar.so@pecinci.org

Календар

Кликните на означено поље за детаље