Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Среда, 25. Март 2020.

Завршена дезинфекција образовних установа

Повратак

Завршена дезинфекција образовних установа
Завршена дезинфекција образовних установа

На данашњој седници Штаба за ванредне ситуације општине Пећинци констатовано је да је ситуација на територији пећиначке општине стабилна, да се све мере на сузбијању ширења корона вируса које доносе председник Републике и Влада Републике Србије, као и мере које доноси Штаб за ванредне ситуације општине Пећинци поштују, а да на територији наше општине још увек нема потврђених случајева инфекције вирусом COVID-19.

Комуналне делатности, према извештају директора ЈКП „Сава“ и ЈКП „Водовод и канализација“, функционишу без застоја и по устаљеном распореду, а у ова два предузећа уведена су и додатна дежурства како би се спроводиле мере Штаба на спречавању појаве и ширења корона вируса у општини Пећинци.

Данас је завршена дезинфекција свих објеката образовних установа, а на реду је дезинфекција Културног центра Пећинци. На свим улазима у јавне установе и предузећа постављене су дезинфекционе баријере, редовно се дезинфикује простор око јавних установа и предузећа, посебно простор око пећиначког Дома здравља који се дезинфикује више пута на дан. У овом тренутку Штаб располаже са довољним количинама дезинфекционих средстава.

Календар

Кликните на означено поље за детаље