Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Уторак, 14. Јануар 2020.

Граничар са појачаним тимом „пуца“ на виши ранг

Повратак

Граничар са појачаним тимом „пуца“ на виши ранг
Граничар са појачаним тимом „пуца“ на виши ранг

Фудбалски клуб „Граничар“ из Обрежа, члан Међуопштинске лиге Срем – Исток, започео је припреме за наставак првенства. Првој прозивци тренера Дејана Орловића, у спортској хали у Доњем Товарнику, одазвало се двадесетак фудбалера.

„Први део сезоне завршили смо на деоби шестог и седмог места. У суштини можемо бити задовољни оствареним резултатима и пласманом, иако мислимо да је могло и боље. Покушаћемо да на најбољи начин искористимо преостало време до првог пролећног кола. У почетку, радићемо два пута недељно у хали. Између осталог, у плану нам је одигравање пет контролних утакмица, где ће нам бити реномирани ривали: Партизан из Витојеваца, Доњи Петровци, Јединство из Платичева. Највероватније, да ћемо играти и против Напретка из Попинаца. За сада, појачали смо тим са више квалитетних фудбалера: Лакетић, Трајковић и Ранковић из Будућности (Добановци), Обрадовић и Деврња из Шумара (Огар). Клуб су напустили: Лисулов, Марковић и Балабан. Ако буде ишло све по плану, циљ нам је да пролећни део сезоне завршимо без пораза“ – каже тренер Орловић.

Светислав Кнежевић је у Граничару најискуснији фудбалер и сматра да, уколико желе да буду успешнији, морају поправити игру на гостовањима.

„Покушаћемо да што више закомпликујемо стање у горњој половини табеле, а то можемо са овим новим играчима, за које сматрам да су врло квалитетни. За најозбиљније кандидате за места која воде диретно у виши ранг или кроз бараж, убрајам Срем из Сремских Михаљеваца и Сремац из Добринаца. Наравно, и Граничар видим као екипу, која би могла обележити други део сезоне“ – истиче Кнежевић.

Календар

Кликните на означено поље за детаље