Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Понедељак, 21. Септембар 2020.

Без голова у Сремским Михаљевцима

Повратак

Без голова у Сремским Михаљевцима
Без голова у Сремским Михаљевцима

У оквиру 6. кола Међуопштинске лиге Срем – Исток, у Сремским Михаљевцима су се састали домаћи фудбалери ФК „Срем“ и гости из Обрежа ФК „Граничар“. Више се очекивало од актера општинског дербија, али нажалост, у утакмици са много прекида, најзапосленији је био судија Јовановић, чија је бележница била препуна, али само са подељеним картонима.

Утакмица ће се највише памтити по два занимљива детаља: у 75. минуту Светислав Кнежевић одлично изводи слободан ударац, голман Срема, Вукашиновић, кратко одбија лопту, коју Михајловић не успева да пошаље у мрежу. У 83. минуту сјајна прилика за Срем: Весић убацује лопту пред гол Граничара, на коју натрчава Рауковић, а пречка спашава госте из Обрежа.

Коначан резултат Срем – Граничар 0:0.

На игралишту Срема у Сремским Михаљевцима утакмицу је судио Дарко Јовановић из Руме, који је поделио укупно 8 жутих картона.

СРЕМ: Вукашиновић, Накић, Ранковић, Маричић, С. Матић, Рауковић, Босанчић (од 67. Станковић), Весић, Тадић (од 78. Јовановић), Бајловић, Крњулац (од 53. Ф, Матић)

ГРАНИЧАР: Самарџић, Петковић, Николић (од 89. Д. Кнежевић), Јовановић (од 75. Кекић), Живановић, Ољача, Дражић, Михајловић, Жунић (од 33. Чавић), С. Кнежевић, Радојчић.

Календар

Кликните на означено поље за детаље